Saracul de el...

Mergand incet si sigur pe sistemul "Ajutati o biata zdreanţă sa-şi ia la vilă faianţă" am sa va prezint un omuleţ sarac care "umblă" prin preafericitul nostru târg in cautare de verzişori româneşti...1leu sau cate o piţulă de 50de bani implorandu-l pe Doamne Doamne sa ne dea sanatate la toti.Ai zice ca saracul de el ne vrea binele si hai sa ii dai ceva acolo 1leu...
Omul nostru,din pacate schilodit de probabila neatentie fie a lui fie a vreunui nemernic a ramas fara picioare,sau ma rog o parte din ele,cert este că nu se poate deplasa decat pe jos (cel putin asa lasa impresia) si porneste printre sutele de persoane din târg la colectare de bani.Ca sa se faca si mai auzit de la nivelul groundului (solului) din umila lui pusculita cu marunţi îşi permite "saracul" sa isi ia so o portavoce nou-nouţă care spera dânsul ca va aduce un venit in plus.
Of doamne...câtă nedreptate pe lumea asta....M-am gandit sa googălesc putin netul in cautarea unei portavoci ca a nefericitului domn...si gasesc cu 65RON (+10Ron transportul):))...
Din putinii lui bani isi permite sa isi cumpere asa ceva.
Of of....nevoile omului sunt mari.Ajunge el la frigiderul cu sucuri.Îi era sete la bietul domn,dacă treabuie,trebuie:(...Suc ARO?TIP? BEST?..ce-s alea?..."ma jugnesti" va spune el in gândul sau...Eh,cumpara nenea un Giu*to Na*ura pentru ca,se respecta nu?Oare ce bere preferă? Ur*us sau...ceva mai ieftin..o bere din Praga daca tot face reclama acuma?...sa merg sa il intreb? :)) nu-mi spuneti de 2 ori.
Apropo....jmecheraş nenea,sărac sărac dar bine ingrijit.Haine bune,ba chiar tricou alb care se murdareste destul de repede si mai ales,freza.Era tuns foarte bine,hehe,doar isi permite "tiki taka Barcelona,la baanii meeeeeei"
Hehe,lasati fratilor ca va vânez eu pe voi sa vad ce facetţi voi săracii cu banii si pe ce îi cheltuiti!!!Am mai vazut de genul "nu-mi dai 50 de bani sa imi iau o paine,dar nu ai si un foc?" 
AlexCrazyRocker nu doarme niciodata:))!!!Revin eu cu poze si comentatii,fara grija,atata timp cat exista ciudati in lume,exista si in acest blog spatiu pentru ei!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu