DA...DAR?

Unii mi-au spus ca numai eu pot sa complic unele lucruri simple sau sa gasesc explicatii complicate la lucruri simple...asa ca....iata inca un lucru smplu...acel DAR.Nu este acel DAR pe care il dai la cineva (pe care poate nu-l meria,dar asha de obraz :))....ci ma refer la acel DAR care este privit ca exceptie.
Poate ati observat ca totul e perfect pana apare acel DAR.Acel DAR schimba aproape total sentimentele pe care le-ai avut despre un lucru. Sa va dau un exemplu: "O sa mergem la cabana,o sa dansam,o sa ne distram,DAR nu avem cu ce merge" :)...atunci DARul acela anuleaza sursa de distractie pt ca nu ai cu ce sa ajung sa te distrezi :).
Mai era un lucru care nu are legatura prea mare cu DAR,e "ceea ce scrie cu litere mici anuleaza ce scrie cu litere mari" (Legile lui MURPHY)
Cam asta e DARul minune...prezinta fie o exceptie,fie un lucru mai greu de realizat,fie o interdictie (Ai voie sa asculti muzica,DAR sa nu dai tare).Poate una din lucrurile enervante pe care DAR le aduce sunt cele legate de timp,astepti cu nerabdare ceva si auzi "da...DAR va trebui sa mai asteptati X zile" :) iti vine sa iti sau sa ii bagi ungha in gat.
Astept pareri...DAR sa nu cititi fara sa nu comentati :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu