Romania Te Iubesc....???

Hehe,sper ca recunoasteti titlul cu "romania te iubesc".Stau si ma tot uit la tv si vad fel si fel de emisiuni care incearca din rasputeri sa te convinga ca printre miile de disponibilizari,furturi,crime si violuri,tu trebuie sa fi mandru ca traiesti in Romania :).
Bun,ma duc in oras,ma uit in jur,povestesc,discut cu fel si fel de persoane si...cam aceleasi atitudini si reactii "vreau sa plec din tara" ...."spaga e peste tot"...."merg la munca in germania si daca gasesc ceva nu ma mai intorc"....aaaa da si cum sa nu...Romania Te Iubesc!!!!!!!!!!!!
Ce aiurea!Cine e in stare sa mai creada ca tara asta este cea mai cea din toate.Ca avem peisaje frumoase??? (langa gropi de gunoi).....ca avem o multime de facultati???(unde intra doar fiul lui X)....si asa mai departe....???????
Ma amuza tare cand aud la tv pe postul tv stiti voi care sa nu fac reclama..."spune si tu...Romania Te Iubesc"...sau "Romania DA"...da ce?...da mai lasa-ma in pace....da du-te dr*cu prostiile tale.
Noroc cu Mircea Badea ca mai ajuta oamenii sa isi dea seama (de parca nu si-ar da singuri) ca iubim romania pentru toate frumusetile,toata corectitudinea si toate personalitatiile publice care vor sa conduca poporul spre prosperitate... :) :) :)....a-ti crezut?....

Sanatate si vorba lui "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul" :):):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu