Cum se invata in sesiune!

Sa fi student nu e usor.Daca esti in primul an cu atat mai rau.Esti speriat de examene,niciodata nmu ai dat 9 intr-un semestru si nu prea stii pe ce sa pui mana.Nu si daca esti putin altfel si esti calm si nu prea lasi sa te afecteze asta.
In acest blog o sa va invat cum sa invatati foarte eficace (sau nu).Sa va spun cum invat eu si poate va recunoasteti in cele ce urmeaza.Am o saptamana libera inainte de examene.Luni: ma gndesc ca nu merg la facultate asa ca mai dorm si eu ca tot omul pana pe la 11.Ma trezesc,pana mananc,ma schimb se face 12.....pe la ora 1 mai mananc putin de amiaz si ca sa mi se aseze bine ma pun in pat cu cartea in mana dorind sa invat.Imi dau seama ca nu prea se potriveste patul cu cartea si ca sa invat mai bine stiu ca merita un pui de somn sa fiu in putere.Trec 2-3 ore de somn,se face ora 4-5....mai citesc 2 randuri,incep stirile Pro TV...nu poate sa lipseasca informatiile astea din capul meu,pe la 6 se termina stirile,primesc un telefon,hai la o cafea...bun,lasa ca invat maine,ies la cafea,ajung acasa pe la 9-10 ma trantesc pe mess,ca cine mai invata seara,ma pun in pat si gata ziua
Marti: ma trezesc mai devreme...de data asta pe la 9-10 ca sa recuperez invatatul.Mananc,ma schimb se face 11jumate,invat o ora (citesc 2-3 pagini),vine amiaza,mananc,iara un pui de somn,ma trezesc sa invat,imi dau seama ca e marti si mai sunt zile si ma mai pun omnca o ora la somn,ma trezesc,inca un telefon,hai la o bere,lux...ma duc la bere,vin seara,mes,pat,somn,gata ziua!
Miercuri:ma trezesc,merg pe la magazin sa imi iau ceva dulce,se face amiaza,mananc,nu mai dorm,de data asta imi vine in cap sa scriu un blog despre "cum se invata in sesiune"....scriu ce scriu,las mesul pornit,nu intra nimeni pe mine.Numai bine,pot termina linistit blogul asa ca pot sa ma apuc de invatat.Ma apuc sa invat,intra pe mine o gramada de prieteni care mai de care cu idei,opinii,planuri pentru seara asta. :) E clar,azi mai am la dispozitie 1 maxim 2 ore de invatat ca iara ma asteapta ceva.
Deocamdata ma opresc la ziua de miercuri ca inceputul e promitator...
Cam asa se invata in sesiune.Ai examene? ce examene? mai conteaza? :).Ma gandesc ca 12 ani de invatat miau ajuns,citesc odata tot ce trebuie si gata.Prefer sa am timp si pentru mine sa fac si eu ce imi place sa ma simt bine,nu sa invat:)...de trebuit,trebuie,doar ca trebuie mai mult sa vezi de tine decat de invatat....Trece nu-i bai! Bafta :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu