Te mao cunoaste cineva,fara sa sti

Saluatre.Am citit undeva despre o lege a lui Murphy care spunea in felul urmator "cea mai buna prietena a prietenei tale stie totul despre tine"
He he...oare de ce?...pai...hai sa luam o situatie tipic adolescentilor.Te duci intr-un club,intalnesti o tipa calumea,frumoasa,placuta (in mintea ta,bingo,viitoarea).Mai vezi ca este cu o prietena cu care se intelege bine.Iti face cunostinta si ti-o prezinta "ea este X...prietena mea cea mai buna"...Mda...interesant,poate nu e ca ca ea,dar cea mai buna prietena a ei e ok.
Spuneam ca iti place de tipa,pai...cum sa ii spui asta daca ti-e putin rusine?Cum sa o faci sa stie niste kestii pe care nu poti sa i le spui totusi? Raspunsul?....spui kestiile astea celei mai bune prietene ale ei.
Ce crezi ca nu ii va spune?...sa fim seriosi,pentur ce sunt prietenii buni:)...mai ales cand e vorba de fete.Ca sa te convingi ca ii va spune,poti sa zici si un "dar vezi sa nu-i spui ca tiam zis".Clar ca prietena ei cea mai buna o sa iti zica "da,stai linistit".
Pana te-ai dus pana la baie si te-ai intors deja a aflat :)
Lucrurile se complica daca ajungi mai departe...sa zicem,daca ai o relatie cu tipa aia si ea pastreaza legatura cu cea mai buna prietena.Apoi e clar ca cea mai buna prietena a ei o sa stie cam tot,cand ai sarutat-o,cand a fost la tine,cand ati facut nush ce...cand v-ati certat...etc.Mi se pare oarecum normal ca atunci cand te certi cu persoana de langa tine,ea sa nu ti se planga tie...iti dai seama,cum o sa fac asta? "uai iuby mam certat cu tine si m-ai suparat tare si vreau sa iti spun ca te iubesc mult dar nu stiu cum sa fac"...neee...n-o sa auzi asta niciodata,fie ca esti baiat fie ca esti fata.Tot mai bine ii spui celui mai bun prieten.Si atunci clar,cel mai bun prieten al tau stie f multe despre relatia ta si despre tipa/tipul respectiv,chair daca nu se cunosc intre ei.Unul va sti despre celalalt mai mult decat stie celalalt despre el.Deci legea lui Murphy este aplicata si demonstrata.
MITH CONFIRMED!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu