CSID - Nimic nu-i bun!!

....Salutare dragi cititori!A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris nimic.Ma uitam dimineata asta la tv si incepe CSID (ce se intampla doctore).....si tanti Oana incepe direct "Nu consumati fructe de nu stiu care"...
Parca incep sa ma cam satur de atatea chestii care sunt interzise.Odata spune: "consumati fructe de nu stiu care pentru un aport de vitamine",iau dupa cateva zile "nu consumati aceleasi kestii pentru ca pot cauza infectii si chiar riscul de cancer"...Daca stati si urmariti atent toate emisiunile de dimineata o sa vedeti ca numai ciudatenii spun.Sa fim seriosi...bunicii nostrii au trait pana acuma cu ce au avut si nu a mai murit nimeni si dintr-o data nimic nu mai e bun...peste nu,mamaliga nu,aia nu aia nu aia nu! Pai noi ce mai mancam?
Cel putin de replica de la final m-am cam saturat.Daca nu mai apare nimic pe situl lor, tanti Oana recurge la "calculatorul de calorii"....adica "vizitati astazi situl nostru csid punct ro pentru calculatorul de calorii cu ajutorul caruia puteti concepe meniuri sanatoase pentru intreaga familie,si iubiti sanatatea ca e mai buna decat toate,pe maine" :) Nu e uimitor cum am putut tine minte replica asta? Incercati si voi si o sa fie la fel. Cred ca replica asta e buna pentru bunicii te la tara care vor spune in gandul lor "da maica,ashai,sanatatea e mai buna ca orice,ia sa intru pe intierniet...nepoateeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! " :) :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu