Ziua Indragostitilor!

He he he....14 Februarie...ziua indragostitilor de la americani care cu succes a reusit sa dea uitarii Dragobetele. ..ce-i drept e ca...dragobete suna cam stil vechi.Pe mine ma face sa ma gandesc la bunica cum se iubea cu bunicu pe vremea lui Ceaşca....tot mai "cool" suna "valentyne's day" daca tot zicea Puya despre limba engleza.Stiti voi,totul e "cool,numic nu e misto;nu mai mergi la lucru mergi la job"...
Asa deci...e ziua indragostitilor! De unde iti dai seama?...iesi putin prin oras si o sa iti dai seama cand o sa vezi mai multi tigani cu tarabe cu inimioare facute manual "hand job",ca este ziua indragostitilor.Daca mai ai rabdare asteapta pana in martie si o sa ii vezi pe aceiasi blackeri care vand martisoare.
Azi e ziua in care dragostea se cumpara pe faţa si de la orice colt de strada + lugu lugu = pac esti indragostit/a.Azi este ziua in care te dai mare ca esti indragostit,apoi poti sa uiti .Partea buna e ca azi nu are nimeni dreptul sa isi bata joc de tine,prea tare dpdv sentimental,sau macar tu nu o sa sti.
Deci azi cred ca e ziua in care se inregistreaza cele mai multe activitati sexuale pe suprafata locuita pe timp de noapte .Pacat ca nu am timp sa analizez chestia asta,sunt prea ocupat de blogul asta .
Daca stati cu parintii in casa,faceti bine si plecati in seara asta de acasa.Prietenii stiu de ce 
Distractie placuta azi dragi cititori si azi iubiti cat pentru tot anu ca pana la anul o sa primiti iubire doar cu portia ...putin azi...putin maine...azi poate se varsa galeata pe capul vostru.Sanatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu