Elevi mai destepti ca profii

Stateam si ma gandeam ca parca profii astia se tot vaita ca au nush cate ore si sa nu mai facem galagie.Totusi...noi avem tot atatea ore ca si ei,mai mult chiar,unii profi mai au ore si de la 10 la 1 sau de la 9,dar noi tot de la 8 in fiecare zi pana pe la 2 sa zic.Ok,mam abatut putin de la ideea din titlu.
Sunt unii profi care stiti ca ii mai fac pe unii elevi prosti.Oare kiar asha sa fie?Ma gandeam ca nu e asha.Gandit-va si voi putin cat stiti voi si cat stiu ei.Nu cred ca profa de engleza stie matematica,literatura sau filosofie.Nici ca profa de mate stie literatura sau logica.
In schimb noi suntem nevoiti sa invatam romana,mate,istorei,geografe,filosofie,psihologie si toate celalalte.Adica la urma urmei noi avem mai multe cunostinte din mai multe domenii.Ce-i drept nu le putem sti pe toate,dar e suficient pentru a trece de bariera asta prof-elev.Abia astept sa vad cum s-ar scoate profesorii daca ar afla despre blogul asta :) :) :) Ce parere aveti?

3 comentarii:

  1. cel mai tare sa mor daca nu...dar sincer am intalnit profi care stiau aproape toate materiile dar nu in proportie de 20% cat stim noi;) deci ...sa nu se mai laude...dar mai exista o teorie ei nu ai facut scoala?deci sigur stiu si ei si au uitat ori nu ai stiut au invatat doar la materia pe care o predau:))
    bv alex te salut robert iasi

    RăspundețiȘtergere
  2. Bulgariu Alexandru14 august 2011 la 12:28

    Depinde si de profesori.. dar ai dreptate, ca acei profesori care fac elevii asa zis "prostuti", sa nu zic altfel, nu au nici cei sapte ani de acasa dar nici nu dau dovada de acea inteligenta prea sporita de care se tot lauda :P . Din toate cele precizate mai sus,:)) teoria ta se apropie de adevar .:))

    RăspundețiȘtergere
  3. sigur au stiut si ei materii ca romana,filozofie,logica si alte basme,cu zane si oameni visatori care sau apucat de lirism si proza,dar intr-un final s-au axat pe lucruri mai importante,pe care ca se le inveti trebuie sa uiti o mare parte din acele povesti .Pentru ca matematica,fizica,materii de real nu le prinzi din povesti ;)

    by sebi,buna aliskaya :))
    ca sti cine:p

    RăspundețiȘtergere