Ce e rosu,si are 777?

Salutare....ce sunt celebrele chestii 777?....ai ghiciti.....va dau indicii, sunt de toate dimensiunile,rosii,au inscriptionate pe ele 777 sau ZZZ si cel mai si cel mai interesant lucru... SUNT MADE IN CHINAAAA!!!!!!
Te-ai lamurit ca e vorba despre baterii?
DAAAA,acestea sunt...celebrele baterii recunoscute pe piata ca fiind cele mai ieftine:)) Sincer sa fiu nu am mai intalnit nicaieri baterii mai ieftine ca acestea.
Ani de-a randul ne-au alimentat viata, ne-au iluminat calea furnizand energie catre vechile noastre lanterne din aluminiu,radiouri,ceasuri de perete....iar cand se terminau bateriile?Ce faceai?....le schimbai?... da le schimbai dar odata cu ele cred ca schimbai si aparatele :)) pentru ca te trezeai ca ai uitat bateriile inauntru cateva saptamani,si au inceput sa curga din ele o substanta ciudata,devenea albicioasa sau ruginie,contactele se faceau praf si nu mai aveai ce face cu aparatul respectiv!
De unde ideea de blog 777?....mergeam bine mersi in oras cu business-uri (ca mai nou trebuie sa fim in trend cu upgradeurile lingvistice) :)),si ma opresc in fata unui magazin fara vreum motiv aparent...ma uit la baterii. Erau puse in geam 2 marci de baterii: TOS**BA si 777....primele la pretul de 1,5 lei bucata si evident 777
la 0.5lei bucata!Eheeeeee,uite ideea de blog!

Dar care sunt performantele reale ale bateriilor 777?OOOoooo,le-am pus la testat.Am o lanterna cu leduri care functioneaza cu 3 baterii 777 R6 (normale,nu de telecomanda)...am ramas chiar surprins ca m-au tinur chiar mult.Recunosc ca am facut imprudenta de a lasa lanterna aprinsa in pod vreo 2 zile non-stop si cand m-am urcat din nou in pod,surpriza,lanterna inca mai lumina,dar cam slab ce-i drept.Dupa ce s-au terminat bateriile am inceput cu pila sa raşchetez rugina de la baterii:)).Si am pus altele...aceeasi marca:)) Pretul face diferenta!

Alta incercare cea mai reusita a fost cu un mp3 player.Unul normal,2 gb,alimentare cu 1 baterie AAA.Am folosit odata un acumulator de 1000mAh....Doamne ajuta ala ma tine 2-3 saptamani daca ascult din cand in cand.Am pus 777,baterie in format AAA.Cat m-a tinut? La finalul unei melodii avea 2 liniute din 3 iar la jumatatea celei de-a doua melodie "Low Battery"...Gata bateria :))

In concluzie nu stiu ce sa spun despre ele...pentru lanterne cu leduri sunt ok pentru ca ledurile consuma foarte putina energie si pentru telecomanda la fel,pentru ca ea consuma energie doar pt a trimite un impuls TV-ului.In rest nu se merita.
PRO: lanterne LED,telecomanda
CONTRA:lanterne bec,mp3,camere FOTO (app,3 poze cu blitz am facut cu 2),si tot ce inseamna consum mare de curent!

Bafta!





Un comentariu: