Minunile clubului

Ca o partea a 2a pentru un articol precedent cu pitipoance din cluburi,dupa o noua escapada plina de subiecte pentru articolul acesta,am pornit si eu spre a va arata alte minuni pe langa care dansati noptile in cluburi.
Asadar noaptea astupa ororile orasului,oamenii respecta inca ora colgatesi se retrag in paturi fiecare cu cine apuca sau cu ce a agăţat in timpul zilei,iar tinerii nostrii nu se lasa asa cu una cu doua si continua.Doar ei sunt facuti "sa reziste,sa reziste,sa reziste".Se retrag in cluburi....nu inainte de a sarii cu telefoane,sms-uri sau mai nou "invitatii la evenimente" perand astfel sa nu se faca de rusine mergand singuri.Macar sa aiba acoperire sau sa aiba cile sa il duca acasa,ca nu se stie cum o sa iasa din club si cate carari va avea drumul vietii.
Mai fac rost de cativa banuti asa acolo sa isi poata cumpara o sticluta mica de JD la 180ron si sunt boieri.Ajung in club si se intind regeste pe canapea aproape de dj unde sub influenta sticlutei incep "fa-te muuci,fa-te muci,da din buci da din buci"...Te duci si tu in club,ca omul simplu fara impresii de boier iti iei bere si tot acolo iesi cu distractia.Nu te duci sa te faci muci,te duci sa te simti bine.Asta chiar daca berea ti se multiplica in 2-3:P.
Te uiti in jur...numai "cârnaţi"..."ceşti" cam puţine,daca ma intelegeti.Si cam toate sunt ocupate.Proportia ajunge undeva la 1ceaşca pentru 3-4 cârnaţi,cine stie,sa aiba domnisoara de unde alege.Se face ora 11:30...muzica incepe sa bubuie langa boxa de n'şpe mii de inci si organul iti vibreaza puternic.Mda,incepi sa "feel the energy".Si incepe avalanşa de piţipoance in club.Toace,fuste,nelipsitul fond de ten din galeata de dupa uşă,si senzatia e gata,aproape gata pentru ca lipseste cea mai buna modalitate de a atrage priviri,decolteul.
Adrenalina iti ceste dar ramane la un nivel acceptabil pentru ca nu ai motive sa excelezi...langa tine apare o domnişoară care araat bine....dupa o scanare de jos in sus apar si rezultate....tocuri masive,tu ai 1.70 ea are 1.85 cu tocuri cu tot,epilata? nu imi dau seama ca e bezna si stroboscopul din club ma face sa fiu derutat,in fine....fusta strâmta ca un baraj usor de trecut de la chestia ta care vibra acum cateva randuri la chestia ei care e pregatita special pentru aceasta seara:D:D.Urcam putin mai sus cu rezultatele si ochii iti pica in decolteul mai mult sau mai putin natural,insa,trecand de lantul de aur sau de tabla cromată imediat iti terce cheful.Faţa ei tradeaza mediul rural,mai precis ţarănimea in care domnişoara a fost aleasa fie miss chiuveta fie miss teracotă.Avea o faţă de uşa trântită in nas si cam atata era de ajuns.Traiasca intunericul,stiu ele de ce "lasa ca e intuneric si oricum nu ma vede nimeni".
Mai incep acpoi fiecare sa isi etaleze telefoanele care mai de care pe combinatii luate din targ,fie si simple carcase umplute cu plastelina,daca este o carcasa de iPhone,e perfect,nu mai conteaza ce stie sa facă.
Fetele mandre dau din fese,ca doar cu asta se pot mandrii...timp in care mai apre o şatră de gacici dinter care ula imi atrage atentia...nu pentru ca arata nu stiu cum pentru ca nu arata,ci pentru ca...era mica.Adica se vedea pe faţa ei ca nu e fata crescuta in club...Chestii trestii,tocuri sa se ridice si ea la inaltimea asteptarilor,decolteu nici vorba dar compenseaza cureaua cu sclipici si parul intins si machiajul.Pffff fată ce-i cu tine aici.Mă uit in jurul ei si vad cârnaţi de 20-21 de ani,negrii la faţa,tricouri cu COBRA aurie,pantaloni 3/4 adidasi Puma,si chei de Dacie 1310...Bun,am inteles ideea,si ce este cu ei.

La mica distanta de club se aude un house tiganesc."Balans pe bans pe balans,raggaton aaaaaaaaaauuuuu au au au au auuuuuu" lautari.Hehe.Primesc si eu pontul si previziunea pentru decursul evenimentelor. "Sa vezi numa cum se goleste clubul si pleaca toti la lautari"....Stau,ma gandesc si cred ca sunt sceptic,nu stiu de ce dar asa presimt.Merg la dj "oooooo,salut AlexCrazyRocker ce faci omule,ma bucur sa te vad...sa vezi numa ce mizuca bag eu acuma de o sa iti placa"...Buuun,si baga prietenul meu muzica de muzica de sta mâţa in coada vreo 2-3 ore.Perfect n-am ce spune.Insa ceva ma face sa strab din nas...dupa ce winampul canta house de house,incepe sa isi faca loc si cate o maneluţă...hmm..prinde gustul la public,normal.De vreo 2-3 ore cineva spunea la un microfon "O sa inceapa imediat distractia"...asta a fost odata la ora 11...se face 12,la fel,se face ora 2...si "acuma incepe distractia"...ma uit in jur,fac faţa aia cu ridicatul din spranceană si ma interb "dar pana acuma ce a fost?".Clubul acela de lautari de care va povesteam incepe sa dea roade,dar nu oricum.Se produce marea schimbare de care eram eu sceptic...in loc sa mearga Mohamed la munte,merge muntele la Mohamed.Deci toti lautărosii vin in in club.Plictiseala incepe sa isi spuna cuvantul si ma asez pe canapea,persoana de langa mine...pe telefon,traiasca messul,hehe,ce eu nu pot?La ce galagie era nu puteai sa te intelegi,asa ca intru si eu pe mess oleaca,vorbesc cu persoana ed langa mine dupa care "sign out".Mda.Iara dans...cineva se uita la tine,o fata...eeeee....incepe sa fie bine....dai zoom la ochi si incepi "nu ca are nasul prea câhhhh,funduleţ merge,decolteu tip scândura...concluzia REJECT"...Vine 'hei ce faci,ma numesc Cerasela Lu'toţi,te distrez bine?"....hmmm ...ce sa fac ce sa fac "daaa ma distrez de minune,sunt cu prietena pe aici dar e pe la baie si nush ce"..."aaa esti cu prietena,credeam ca esti singur,ok mai vorbim atunci,have fun"....YEEEES!!!! Vede ca nu e nicio tipa in jurul meu vine si intreaba "parca erai cu prietena"..."hmm?poftim?tu cine esti?"....pune botul si pleaca:P YEEEES a 2a oara:))

Apare cate o gacică frumoasa de nici punga de LIDL nu mai acopera ce nu a acoperit fondul de ten.Totusi e si cate o tipa care arată,de prea arată si cui arată?La cei 3 care mai sunt cu ea..unul cu BMW,unul cu Aiudi,si altul cu Mercedes.Doar nu se uita la tine care vi cu motocoasa la club:P...Ce bine a fost:X Traiasca cluburile ca ne mai destind si pe noi din fata calculatorului unde citim bloguri asa in neştire:P...se merita?...oooo da!!!!! Bafta si respect pt Dj Alken!!!

2 comentarii:

  1. citim sau scriem bloguri in nestire:P
    mda... frumoasa experienta...si totusi chiar te destinde??? adica sa vezi atata falsitate cata e in cluburi nu cred ca mai e de vazut pe undeva si sa vezi cum fiecare incearca sa impresioneze pe cineva, nu conteaza pe cine sau cum fie si devenind ridicoli prin haine tel, chei de la masini whatever... plus, ziceai de muzica...pur si simplu iti sparge timpanele deci, nu cred ca ai merge acolo ca sa vb cu cineva, tot ce poti face e sa te "destrabali" care mai decat mai tare prin fel si fel de miscari care again ridiculeaza...in the end... yeah... frumaosa experienta si destindere :P
    btw, you've touched some good points in there ;)

    RăspundețiȘtergere