Minunile iutubului!

Da stiu ca se scrie altfel dar nu vreau sa scriu altfel pentru a incepe cum se cuvine acest blog.Doamne sfânt este youtube-ul.Vă daţi seama caţi ciudaţi se strang acolo?Am auzit ca situl s-a infiintat in spatele unei pizzerii si acuma vedeti si voi cate milioane de clipuri sunt pe el.
Cum a dat Romania de internet cum si-au facut loc si cocalarii.Direct de la fundul vacii din şura din Cucuieţii Din Deal au trecut la Cal-cu-lator....pentru ca au renuntat la Cal-cu-caruţă.Alta viaţă.
Ce noroc pe noi muritorii de rand din jurul Carpaţilor ca youtube este un site in engleză pentru ca....vă las sa întelegeţi mai bine....
 Ce simplu e sa scrii cateva cuvinte uzuale si esti invitat sa iti aduci aminte de vremurile cand erai mic si mami iti schimba scutecele.Cand esti pe youtube automat trebuie sa stii ca trebuie sa eliberezi baia.Si wow....mai au si cateva sute de mii de vizualizari....sau chiar peste 1 milion.
Haideti sa calculam putin.La un search pe nelipsitul nostru google aflam urmatoarele: "Vezica are o capacitate de 200 – 400 ml.".... haideti sa luam valoarea de mijloc sa nu fim nici-nici..deci 300ml...inmultit cu 1.364.295 cat are unul din clipurile de pe youtube  rezulta...490288,5 litri de...stii tu ce.(sper ca stii ca 1000ml reprezinta un litru deci nu sari cu gura ca am calculat si eu cum calculeaza toata lumea...Start->Calculator):))...Wow....500.000 de litrii de  3.14-3.14 s-au dus pe canal de la un singur videoclip??????? Remarcabil!Inmultit cu alte cateva clipuri care sunt cam multe câteva rezulta un popor de...ce vreti voi,nu gasesc cuvantul optim.

Ma intreb oare cei de la youtube,au auzit de GoogleTranslate...sau mai bine zis,google translate stie ce inseamna titlurile astea?Ar trebui sa le stearga conturile utilizatorilor care folosesc cuvinte "obsecene" din repertoriul national traditional.
Wow,si daca vrei sa cauti comentarii cu injuraturi,unde le gasesti pe cele mai multe si mai expresive??? La manele,pentru ca "se stieeee" manelele ucidE (chiar daca la chefuri toti asculta).Acolo toata lumea e invitata la reproducere in masa....adica in măsa.Aici iti amintesti cu placere de tainele unul act sexual normal sau aiurea dupa cum sunt cei care lasa astfel de mesaje!Am zis asa din respect sa nu las numele folositorilor (adica userilor) la vedere pentru ca vorba aia "Hai bă nu fii cocalar!" si am dat cu paint-ul peste ele,mare lucru!Mai incerc si eu sa maschez ce se poate din prostie:P:P

Precis aţi auzit de forumuri.Sunt acele situri in care gasesti raspuns la cam orice chestie care nu iti iasa cum vrei si ai vrea sa te documentezi si deseori ajungi la cate un site unde multi care au mai facut ceva de genul împartaşesc din cunostinţele lor.

Scormonind "cu unghia pe tencuială" pe net gasesc forumuri si,normal,cocălăreală la tot pasul! Foarte interesanta si abstracta meseria asta de "spammeriţă"...e un fel de dansatoare la bară care sare in ciocan si spune "spam,spam,spam,spam"?Oricum,"şukară" treaba!
Nu pricep unde sunt "Termenii si Condiţiile" pe care le semnezi cu o mana pe inima,una pe click stânga si cu cealalta mână pe doza de bere.Prea multe mâini? E bine si aşa.Acolo in termenii si conditiile alea care mereu sunt scrise cu litere mici si iti iau 1 ora sa le citesti si printre ele scrie mic amărât acolo "sa nu folosesti cuvinte obscene",caz in care accesul iti poate fi restrictionat.Dar bravii noştrii românaşi au gasit modalitatea de a fenta sistemul in 3 cuvinte "Fac alt cont" :)) 
Traiasca internetul.Măcar aici poti face pe durul cu cine vrei ascunzându-te in spatele unui ecran din sticla sau a unei plasme fotosintetice cu extract hiperbazic de permanganat de trisulf...bla bla...ma rog,face si clatite:P.Ai înţeles ideea!Când te loveşte un spam peste faţă iti iei inima in dinţi si iei de jos un "trojan" (virus) si il arunci ca din fundul şurii prin sistem "upload" pe net ranind in sufleţel pe scârbavnicul mădular întru veşnica lui nefolosinţă! 
Gata ca am batut câmpii si tu mai ai putin si mergi unde s-a dus milionul ala de persoane..mai stii? 500.000de litri ori...bla bla :)) Sanatate!

Un comentariu: