Nokia Connecting Pipăl!

Nu stiu pe cine intereseaza articolul asta dar simt eu nevoia sa il scriu.De ceva vreme tot aud la tv de scandalul cu fabrica aia Nokia.Că Romania va avea crestere economica din cauza ei,ca daca pleaca pierdem nu stiu ce.
Din ce am inteles lucrurile stau in felul urmator.Acum 2 ani o gaşcă de finlandezi deschideau o fabrica Nokia in comuna,satul nu stiu ce e, Jucu.Toata lumea entuziasmata.Cei mari,nenea Basescu,Tariceanu si altii compatrioti spuneau sus si tare ca compania Nokia (scuzati cacofonia dar nu vreau sa o sterg) va duce la cresterea produsului intern brut a Romaniei de 1-2% (ceea ce e mult,daca e sa calculati in euro),ca va deschide noi locuri de munca...2200 de muncitori vor lucra acolo...cei din Jucu au facut bani frumosi dupa ce au vandut terenurile,taranii incepeau cu "How do you do mai faci?" si chestii de genul acela.
Acuma,bomba!Dupa doi ani in care fiecare a facut ce a stiut,Nokai spune PA Romaniei.Stiti voi,pa durere,pa duden! Si gata,intreaga economie e la pamant.
Sa analizam putin lucrurile....intrega economie a Romaniei sta in mainile unor finlandezi,intr-o fabrica cu 2200 de oameni??? WTF??? Asa rau am ajuns? Deci restul fabricilor din Romania si restul de cateva milioane de mincitori care muncesc in ele sunt fix **** in fata a 2200 de angajati de la o fabrica dintr-un sat????? Grav lume!
Apropo,am telefon nokia,deasta m-a afectat probabil asa tare faptul ca pleaca.Ah chiar,cei de la Nokia se muta in Asia la chinezii radioactivi unde mana de lucru e mult mai ieftina si bag mana in foc ca si ciordeala e mai mica:P:P
Cam asta a fost cu Nokia! Connecting pipăl!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu