Iara Reclame

Salut lume.
Nu stiu cum e la voi,care de pe unde sunteti raspanditi dar aici a fost sau este (depinde cand cititi articolul) o caldura cam mare. 38*C maxim.Bine,in sibiu nu stiu dar un 34*C tot erau..LA UMBRA.Ce legatura este intre caldura si reclame?...niciuna,doar ma plang ca imi e cald si atata tot.


Bun,ma trezesc dimineata,mananc ca tot omul si aprind si eu televizorul.Nu prea ma uit eu des la tv, poate 1,2 ore pe zi dar e suficient cat sa ma enerveze reclamele.Pe langa faptul ca ca apar cand iti e lumea mai draga atata exagereaza cu cate o chestie banala de parca ar face nu stiu ce magie.
Imi aduc odata aminte ca se prezenta o masina manuala de batut frisca,taiat gheata,taiat ceapa si nu mai stiu ce,si specifica dintr-o data ceva exceptional "priviti,are incorporat pana si un separator de galbenusuri".Dar era asa de fermecat e separatorul ala,defapt o strecuratoare, incat fara el erai tentat sa crezi ca produsul e compromis.Va dati seama...pana si un separator de galbenusuri...da-l in freza!


Ooooo,mai era odata ca niciodata reclama cu italianul care vindea inele.Sigur stiti despre ce e vorba daca va spun "CaDoooooooooo,cadoooooo"
Da s-au dus vremurile alea.Normal asta e o parodie,dar tot legata de timpurile trecute.


De tigaia magica nu mai vorbesc.E o tigaie cu o putza iesita in afara cu multe gauri si normal se mai baga un termen ingineresc care sa iti ia mintile gen "cu convectie" sau "cu un coeficient de dilatatie tehnicopatentata cu centrifugare verticala de plasma eterogena spasmofilica translucida".
Ai citit porcaria asta pe care am scris-o? Bravo,esti mare :))
Nu stiu dar nu le suport de nici un fel.Si atunci de ce ma uit? probabil ca asta vreti sa ma intrebati.Ok nu ma uit,schimb canalul ca deaia platesc multi RONi la cei cu cablu alb ca sa am mai multe canale la ce ma uita.Ok,nu ma uit la un program,schimb pe altul.Si ce vad?
Te-ai saturat de caderea parului? - e clar,stiu deja ce vrea.Sigur folosesc un produs care nu se 
compara cu nimic altceva si au ei cel mai bun produs impotriva caderii parului.
NEXT!!!!! (app,geniala reclama de mai sus)


Vai,abia am bagat haina la spalat si a iesit la fel de murdara,ce e cu detergentul asta? - bun,clar inca odata.Stiu,folosesc un detergent obisnuit care nu scoate petele (la mine da,lor in reclama nu,daca folosesc macar) si au ei cel mai bun detergent care face rufele "curate,imaculate"


NEEEEXT!!!!! 


Waaaa....o reclama tare
Bun,hai ca trebuie sa recunosc ca sunt si reclame mai tari.Dar prea putine.Si normal ca majoritatea apar cand nu te astepti.
Au si ele rolul lor de a produce bani,dar deja au ajuns la un nivel enervant!


Ma pregatesc de alt articol...asa ca.... NEEEEEEEXT!!!!!!!!!!!!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu