Beck'sperience Silver Club 2012

Evenimentul Beck'sperience prezent in Club Silver Sibiu a adunat vineri 25.05.2012 o multime de oameni dornici de distractie alaturi de o bere buna.



Capul de afis al serii a fost Dj Alken care a ridicat lumea in picioare pe durata intregii nopti.Intrarea in club marca evenimentul.Tot ce mai lipsa era un covor rosu in rest Beck's peste tot,pe tricouri,afise pe pereti,pe masa,etc.


Inainte sa inceapa petrecerea,primii clienti au si pupat berea.



Pregatirea era in toi pentru eveniment.Initial planul meu era sa ajung pe la ora 22 cand incepea "tambalaul" dar nu puteam eu sa refuz invitatia "hai ba mai repede!".S-au facut aranjamentele,s-a lucrat la muzica,sunet,volum,reglaje,si cel mai frumos,lasere pe care am reusit sa le surprind intr-un joc superb.




La scurt timp si-au facut aparitia si responabilii cu evenimentul Beck'sperience.Doua fete cu palarii negre cu o banda verde marca Beck's au pregatit intrare pentru oaspetii clubului. 




Au impartit tricouri cu leduri,ceva in gen Sound Reactive T-Shirt si bratari fosforescente.
Cum trebuia imortalizat momentul, o Beck's Girl cu un aparat mare pentru evenimente mari a aparut in club ca sa surprinda orice.





Asadar Alken a dat startul,berea a inceput sa curga in zeci de litri,barmanul Bobo facea capacele de Beck's sa zboare,lumea vroia sa fie high sau cum spune Alken - so la la la - si fiecare s-a urcat pe unde a putut sa ridice cheful la cote inalte.Nu am mai auzit ca se cerea "o bere"...se incepea de la 2 in sus sau dupa cum se vede la bar direct la o singura comanda.




O mica incercare de a face si domnisoara parte din grupul de petrecareti si de a fi si ea in poza nu a reusit tocmai din prima.Tehnologia se pare ca nu e pentru toata lumea,dar in cele din urma dupa 3-4 incercari de a apasa un buton a dat rezultatele asteptate iar poza a iesit.


Ce mai e de spus...doar faptul ca o poza face cat 1000 de cuvinte,asadar mai multe poze mai multe mii de cuvinte.

Multumiri Beck's si Silver Club Sibiu pentru petrecere si intotdeauna e loc de inca un eveniment!


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu