Ora 5

Buna seara sau buna ziua,depinde cand citesti rândurile astea.La ce te gandesti cand spui "ora 5"? ok,nu merge,sunt sanse mari sa nu te gandesti la ce ma gandesc eu.Stai la TV si se apropie ora 5,ce inseamna asta?....Asa mai merge...STIRILE!! si inca ce mai stiri.Nu dau numele la posturile tv,desi sunt cel putin 2 posturi pe care deobicei toti le punem unul dupa celalalt la butonat (pe telecomanda fie la 1 sau 2 fie la 3-4),insa de cand se face ora 5 FIX,extrem de fix,incepe "Buna ziua doamne lor si domnilor si bun gasit la stirile orei 17" (normal,doar nu 5,dar spunem noi 5 ca asa apare ora pe ceasul acela rotund din bucatarie) si incepe "carnagiu pe DN1"....."focul a mistuit 2 case din judetul Y"...sau cea mai tipica formulare pentru un accident "un om a murit si alti 2 au fost grav raniti intr-un accident petrecut astazi pe drumul care leaga X de Y"....Oooo si cate si mai cate.Prin familia mea stririle orei 5 se rezuma la 3 cuvinte "babe,viol,foc" :)) 
Da oare sa fie driept? (cam asa se minuneaza batranele care se uita fermecate de gandul ca poate le mai sare si lor vreunu din sat cu pofta salbatică de a-şi stăpânii scârbavnicul mădular)..hehe.Ce rau sunt.Defapt nu sunt,sunt stirile orei 5 la care toti stam si ne uitam si suntem oripilati.Vorba cantecului: "toti sunteti oripilati,dar stati,stati,stati si va uitati"...
Poate ca nu e frumos sa copiez stirile altora,dar cand e vorba de prostia omeneasca specifica romanilor,merita din plin sa arati lumii asta.Asa ca azi am aflat ultima moda in materie de arme de lupta.Inspirat de traditionalism,a aparut ""ciocanul de sniţele".Nu sniţelele alea "batute cu oua" la care poate s-ar gandi bucatarii nostrii masculi,de acelea care se mananca vorbesc.Totul e in felul urmator...unu nervos sare cu ciocanul de snitele la politisti,le sparge parbrizul,poliţiştii "pac,pac" pe el,tipul ajunge in spital...si stirea ajunge subiect de blog aici.Anchete,chestii-trestii si gata stirea.
Prostituatele sunt iara la mare cautare pentru subiect de stiri.Adica stiti voi,cele care isi inchiriaza organul pe bani tiristilor care nu au mai vazut un "romanian ass" pana acuma,pe bani.Mai apuca cate un baiat destept,app chiar destept,sa mai ia cate una si sa ii faca felul,ba cate o mana in portbagaj si resturile in padure,ba decapitata.....chestii minuscule.
Imi mai place un lucru la stirile astea...cand apare vreun scandal ceva,ce culoare au oamenii?Rapsuns: negrii....cocalari.Ce urat.Gata,mi-a pierit cheful instant.Sanatate si grija mare!

Un comentariu:

  1. si c ma mai dispera ca altceva k "y'sa ucis din cauza ca la parasit prietenul(a),ca Romania e in criza,"y" la dat in judecata pe "x" pt ca ia furat pamanturiel("x" fiind nepot,frate etc).....

    RăspundețiȘtergere