Prostime sub zapada!

Mda si? Si e iarna ce credeati?
Din nou lumea urla dintr-un post tv in altul ca vai doamne ce ninge afara,ce viscol e afara si va fi frig si vesnica replica din fiecare an "este cea mai grea iarna din ultimii nu stiu cati ani".E pe naiba,in fiecare an ninge,in fiecare an se rup cativa copaci care cad peste masini,la fel proprietarii nu au avut asigurare la masina,inca o casa ia foc pentru ca lumea baga ca nebunii lemne in foc,din nou "autoritatiile au fost luate pe nepregatite",iara cateva cartiere sau sate raman izolate de restul lumii fara curent.Salvarea din nou nu poate ajunge la solicitari din cauza viscolului,soferii iara stau in masinile troienite.Sa mai zic? Haideti ca mai zis ca doar mai am ce spune:P:P:P....aaa si ca deobicei in fiecare iarna armata e cu noi:X Isi scot baietii si le fac cu degetul la autoritati ca ele nu au tancuri.Si bravii nostrii eroi merg la saracii oameni izolati de lume cu bunatati,cu sucuri la plic si cate o ciorba.Ei au cu ce,aiuritii astialalti nu au destul cap incat sa proiecteze si ei ceva imens sa treaca prin zapada.E zapada baaaa,nu ciment! Ce spun strainii din tiruri? "Fuck your romanian tractor driver" =))




Da,e incredibil doamnelor si domnilor ce se intampla,e inimaginabil doamnelor si domnilor,e cea mai grea iarna din ultimii 15 ani.Hai ma!
E iarna,in fiecare iarna e la fel.Parca se bate lumea cu pumnii in piept ca "omul isi face vara sanie si iarna caruta".Unde e sania acuma?


Vin reporterii la cate o masina ascunsa bine sub zapada,bat la geam "Buna ziua,ce faceti,cum vasimtiti?" ....."fututi ... matii de reporter,dadeam o m***,la asta mica".
"Dar cine e domnisoara?" .....nenea: "ah pai e o tarfa de pe strada,nu puteam sa o las asa afara ca doar e iadul alb,hai baga-te si tu sa facem ceva aici ca nu ne vede nimeni,nu vrea bani"=)) 
Wow,ninge in ianuarie,incredibil.Iadul alb.Baaa,cum sa ninga in ianuarie baa??? Nu ai timp sa faci ceva,noi "autoritatiile" am fost luati prin surprindere.Daca era sa ninga in Iulie,da,aia da "ma surprinde" (by Catalin Bordea)


Mda,inca ceva,lumea refuza sa isi paraseasca masinile.Ghiciti de ce! Cine e prost sa isi lase masina lui pe care a dat bani,pentru care plateste taxe peste taxe,de-o parte si sa plece.Imediat vin altii,o iau pe sus si adio masina.


Oricum,chiar daca autoritatiile nu sunt pregatite,cel mai bine e sa aveti cu voi tot ce va trebuie,lanturi,combustibil,pături pentru ca nu se stie.Le aruncati acolo in portbagaj pentru ca nu se stie si nu se strica:P Grija mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu