Chefuri,sesiuni si cartofi prajiti!

Am fost odata eu! Si...atat...defapt nu,ca sunt prea complicat ca sa fie doar atat! Ne trambalam si noi prin iarna de Craciun pe la rude infigand sadic furculita in sarmale si stropind atmosfera cu un vin rosu din butoiul din pivnita.Vine si revelionul si...vine pana trece, tine o zi,bei ca porcu',mancanci de parca ar fi ultima mancare pe 2011,defapt chiar e, si apoi iara bei si faci o tranzitie intre melodii si agungi la cantareti tot din domeniul culinar: Florin Peste,Forin Salam,Sandu Ciorba...Ilie DinTrebuci...ah stai ca asta nu exista,inca! Si uite asa iti faci de cap.Soarele rasare peste o alta Romanie umpluta de resturi de pocnitori si doze de bere si HOPA E 2012! Asa si? Si mai sunt 300 si ceva de zile pana la celebrul sfarsit al lumii,si daca vine ce? Ah chiar,ce faceti cand vine sfarsitul lumii? Eu vreau sa fac chef undeva! Sa stiu ca o sa crape peretii de la zgomot,sa stiu ca arunc cu pietre in geamuri,numai sa nu ma trezesc ca e teapa ca nu am bani de dat pe reparatii...ori suntem golani ori nu mai suntem nu?
Ah bun,dupa ce trec toate astea,fiind stundent incepi sa ti se urce pupincurismul la cap fiind constient ca vine sesiunea si trebuie sa faci tot posibilul sa ii gugulesti pe profi pentru un 5 care face diferenta intre A FII si A NU FII (restantier).Dar nu,proful te stie,si te rupe in bucati doar prin 4 numere (subiectul 1,2,3 si 4) si gata esti!Mergi la Sf.Facultate unde mana dreapta iti scrie pe foaie,mana stanga navigheaza pe facebook pentru ca e ceva normal,e un mod de a exista! Nu ai facebook,nu existi! Toata lumea stie.Cand nu ai inteles ceva,nu urlii dupa colegul din fata,il gasesti si pe el pe mess pe tel si ii dai numai un buzz ca sa se uite in spatele lui si sa iti traja un ranjet de "ce vrei ba??".Sau mai vezi pe unul captivat de cele spuse in ultima banca dormind si gandindu-se la.......multe altele.





Se apropie ora 2.Pentru unii o mana cereasca pentru ca ora 2 inseamna mancare.Ah,dar si prin pauze mai cobori la cate o puta-in-corn cu un mustar oribil pe care incerci sa il diluezi cu putin ketchup care este defapt doar bulion.Dar e buuun! Mai bei un ceai,vorba vine...apa calda in care innoata niste iarba intr-o punga.
Si care e treaba cu cartofii prajiti? Hehe,sunt nelipsiti.Cand ora 2 se apropie,desi nu am vazut in viata mea o sonerie in facultate auzi pe cate unul "domn' profesor,s-a sunat,e pauza" sau si mai simplu,te apuci sa iti bagi lucrurile in ghiozdan cand proful vorbeste.Instinctul de turma este prezent si altii se vor lua dupa tine ca atunci cand din 10 persoane care stau la semafor pe rosu si unul trece.Trec toti! Ai o ora libera si zbori cu aripi frante la un fast food unde e a doua mama a studentilor,mereu te asteapta cu mancarea calda.Si inevitabil iti iei o portie de cartofi prajiti in acelasi ulei de ieri de n'şpe ori! Gata masa,back la scoala.






Si vaaai fratilor vine sesiuneaaa:((:((:((:((!!!! gata ca m-am plans destul.Bafta tuturor si note mari!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu