Planuri duse de râpă?

Salut! Din colectia de nebunii pe care le ai si tu pe cap si eu m-am gandit sa extrag cu penseta o idee referitoare la planuri pe care ti le faci si in ultimul moment ti se duce totul.
Motivele sunt multe,de cele mai multe ori auzi "bă ca stii ca nu mai putem merge ca nu stiu ce si nu stiu cum".Bunn,draci peste draci pe capul tau.Renunti la multe chesti,tot ce intervine in programul tau tu spui "nu ca in data de X plec acolo".Poate stiti ca unii dintre voi lucrati la ciudatii de sefi care nu se uita la tine decat la cati bani ii faci,si aveti un program aiurae care implica munca suplimentara ca sa va luati liber in data de X ca sa mergeti in locul stabilit.Cu 2 zile inainte primesti vestea: "bă nu mai mergem" pfoaaaai,draci,nervi,tunete si fulgere.
Ce faceti in situatia asta?
Sfatul meu este sa nu va incredeti NICIODATA intr-un plan organizat de cineva,chiar daca va e prieten.Cel mai sigur spuneti DA,va faceti program asa in mare ca mergeti dar pe langa asta sa va mai faceti un plan "in caz ca,mergem dincolo".Nu promiteti nimic la al doilea loc si spuneti clar "trebuie sa merg in X,daca e sa fie ceva sa nu mearga,mergem in Y" si sa aveti totusi pregatit Y.Tare nu!?
Adevarul e ca merge,si prin asta o sa le dati peste nas celor care au bagat motive ca s-a anulat tot.Mergeti fara ei,e mai bine.Trebuie sa se simta si ei pentru ca nu se face asa.Adica unii renunta la lucruri poate mult mai importante nu ca altii sa zica in ultimul moment ca se duce totul de rapa.
Oricum,nu aveti de ales asa ca OBISNUITI-VA! Cel mai evident este faptul ca N-AI CU CINE!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu