Silver Club - 11 Februarie 2012

Salutare dragi iubitori de muzica si de distractie nocturna.Stim cu totii cum se desfasoara o iesirea la club.De pe strazi lumea se retrage in case.Afara e foarte rece.Temperaturile scad mult sub 0 grade,dar altii mai plini de viata au un alt mod de a se incalzii.Iau cu asalt cluburile pentru o noapte lunga.
Lumea buna se retrage in Club Silver unde sub indrumarea bunului meu prieten Dj Alken sunt pusi la distractie obligatorie.Nimeni nu are voie sa plece acasa nedansat.


Cine este Dj Alken? Dupa cum spune si el pe situl sau "Dj Alken a pornit  cu o poveste interesanta ce putini si-o imaginau vre-o data.
Povestea incepe cu o treaba foarte haioasa cand din curiozitate a desfacut un difuzor sa vada cine canta asa de frumos si apoi  a bagat in priza acel difuzor ...sa ars normal!
Dupa ce ca a luat o mama buna de bataie el nu sa lasat si a continuat sa studieze sunetele scoase prin acel difuzor."  Asadar talentul pentru un domeniu se regaseste in cele mai neobisnuite locuri!
respecte domnul Dj si felicitarile mele pentru prestatiile din fiecare eveniment.Va invitam cu drag in Club Silver alaturi de Dj Alken si va lasam sa aruncati o privire peste distractia din 11.02.2012











Asadar,toata lumea se simte bine! Va asteptam cu drag in Club Silver unde alaturi de Dj Alken va fi ca de obicei bloggerul vostru pentru a surprinde evenimentele! Respect!

4 comentarii:

  1. Stimate domnule Alex.
    Multumesc pentru aprecierea si cometariile facute de dumneavoastra in acest blog.

    intr-adevar pe cat de haioasa povestea mea pe atat de serioasa a devenit aceasta pasiune de a transmite un mesaj celor din Silver club Din Sibiu.

    Intr-adevar pot sa mentionez unele mici detalii pe care multi dintre Dejay nu practica acest stil sa spun al meu. Cu tot respectul pentru ceilalti colegi ai mei care ii cunosc sau nu ii cunosc si pot mentiona chiar si nume de mari dejay dar nu acest lucru este important.
    in primul rand le multumesc din suflet artistilor care cu adevarat creeaza muzica de cea mai inalta calitate
    si anume producatorilor de muzica si aici permitemi sa mentionez cateva nume de adevarati artisti.

    Dj Marc Rayen de care sunt foarte indragostit de el ca profesionist pentru ca intradevar melodiile lui transmite ceva impulsiv in mod placut.

    Dj Dark care la fel este super profesionist si datorita lui melodiile sale au reusit sa intre in cluburile noastre.

    White labell si LLp care prin remixurile lor au adus energie si atmosfera in cluburi

    The Peres Brothers care te inbata prin efectele lor usor in stil electro dar care ii consider de o valoare importanta in cluburile noastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un alt aspect pe care doresc sa il mentionez este urmatorul:

    Multi dintre dintre noi dejay suntem in cluburi cu anumite scopuri diferite.

    Din nefericire unii merg pe principiul de a castiga bani. normal ca si eu merg pe bani asta este ceva normal.

    Altii se aranjeaza foarte frumos si arara super misto cu casti in urechi cu freze care mai de care si tin cont doar de imagine.

    aici precizez urmatoarele aspecte.
    si eu am fost consumator si umblam in cluburi si mergeam la un club si ascultam doar un singur gen de muzica ceea ce ma dispera pentru ca eu vroiam sa ascult ceva mai diferit..
    aici mi-am propus ca daca voi fi mare si ma va ajuta cel de sus sa devin un dejay o sa vreau sa fac astfel incat sa cuprind mai multe genuri si stiluri de muzica.

    Stateam acasa si ascultam in casti noapte de noapte..ma certam cu parintii ca de ce nu dorm si eu ascultam..la un moment dat mama i-mi spunea ceva de genu.... citez;< fi-tiar muzicile ale naibi ca numa la muzica ti gandul si nu faci nici un viitor cu muzicile si tampeniile tale>!

    Am inteles ce spunea mama in momentele alea dar tot la muzici :)) i-mi era gandul si visam sa devin un Dj unde lumea sa ma iubeasca prin ceea ce fac.

    Si am tot meditat si iarasi meditat si imi spuneam care ar trebui sa fie smecheria astfel incat omul sa simta ca muzica este buna si sa ii mentin in picioare sau sa i-i vad fericiti.?

    Mi-am facut un post de radio in retea si aveam 50 de utilizatori in retea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut prima emisiune de unde transmiteam la 36 de utilizatori din 50 cati eram muzica de la mien din calculator.. si ascultam lambada. withney huston...celinde yon si multe printre care
    back street boys si muti artisti pe vremea aceea:)

    Eram incremenit cum veneau mesajele de la ascultatori si vroiau sa le fac dedicatii si s ale pun melodi si cautam daca nu aveam descarcam si cum rezolvam cum puneam melodia... simteam cum luumea se simtea bine. unul din utilizatori au renuntat sa mai asculte muzica de pe calculatorul lui si alasat s amearga radioul meu care se numea pe vremea aceea era ziua acelui utilizator si erau pameni de oameni acolo la el in casa 20 de oameni si mai mult ma ascultau si oameni varstici si puneam de toate genurile amestecatura clara:))

    La un moment dat mi s aspus ca sunt bun dj de ce nu ma duc sa fiu dj la un club si eu i-am rasp mici sanse sa devin dejay pentru ca nu le am..
    timpul a trecut si ascultasem in continuare muzica si tot asa am realizat trei lucruri in viata.

    1. muzica trebuie ascultata inainte sa o asculte si ceilalti prieteni ai tai.
    2. Ca sa asculti ritmul melodiei trebuie sa simti muzica astfel incat sa simti ca acea melodie i-ti transmite acea stare de bine in permanenta:)
    mai mult orice melodie orice gen de muzica trebuie sa fie ceva care s ate faca sa simti muzica in tine ata ca dj cat si ca simplu client.
    De aici si ideea ca melodia trebuie sa o SIMTI.
    3. O data ce aceste doua lucruri sunt indeplinite atunci trebuie ca in momentul in care te simti ca totul este ok trebuie sa te exteriorizezi fie prin simple miscari fie prin ceea ce numesc eu zbenguiala sau nebunieeee:)

    Deci trebuie sa TRAIESTI muzica.

    De aici a pornit si acest concept si motto al meu

    ASCULTA....SIMTE...TRAIESTE Muzica.

    Mai mult de atat, eu ca si dj cand vad ca lumea se simte bine imi da putere sa fac si mai mult si vreau s adau tot ce este frumos si placut din mine si i-mi aduce o satisfactie enorma. Lucru care nu l-am observat la alti dejay. cu tot respectul sper sa ma fi inselat in acest aspect.

    Prima data cand am pasit acest minunat club Silver si m-am trezit cu butoanele in fata credeti-ma ca eram foarte emotionat.

    Am pornit statiile si am dat drumul la prima melodie...imi era frica sa dau drumul la volum pentru ca eram emotionat si practic tremuram de emotie pana cand un angajat din club sa urcat si ma ajutat sa reglez aparatele si mia spus nu faci nimic deocamdata la mixer tu dai drumul la melodii sa curga:))

    Mi-a mai spus sa dau doar volum cand trebuie:))

    Asa am si facut.. la inceput era volumul foarte mic apoi de la doua melodii mia spus sa dau drumul la volum. Asa am si facut dar cel mai emotionant moment a fost acela cand am simtit cum pupitrul meu incepea sa vibreze de la boxele mari de bass:)) Am dat incet normal ca nu m-i sa parut in regula:))

    Apoi am dat iarasi tare si mi sa spus ca as atrebuie sa functioneze boxele. m-am linistit si din ce in ce tot mai tare a fost volumul.
    Practic intrasem in extaz cand simteam vibratiile din boxe si i-mi placea tot mai mult acel ritm:))

    Am continuat usor usor sa ma invat pe mixer sa stiu acum tot ce tine de butoane:))

    RăspundețiȘtergere
  4. In momentul de fata cei care nu ma cunoasc ii aduc la cunostinta ca deja am inceput sa controlez foarte bine volumele si le utilizez la maxim atat cat i-mi permit aparaturile:)

    Chiar in data de 11.02.2012 unul din clienti a ferit o boxa mobila ce era suspendata deasupra in alta directie pentru ca mia spus ca e suuper tare muzica si ca el surzeste daca sta langa boxa:)

    Era si normal sa stai sus langa boxa unde puterea este foarte mare.

    Mai mult de acest lucru mai sunt unele mici secrete care nu vi le pot dezvalui pentru a face ca muzica sa sune cat mai bine si cu putere in club.

    Oricum... va multumesc tuturor pentru sprijinul de care a-ti dat dovata si anume :

    in primul rand ca mi-ati cotat seturile ce le publicam pe site ca find unele din cele mai bune.

    in al doilea rand prezenta voastra asa usor usor din ce in ce mai mare.deci faptul ca voi oamenii practic mi-ati facut indirect reclama prin ceea ce am facut ca si Dejay si prin acest lucru respect din partea mea.

    Multi ma intreaba de ce acest Nume de dejay.

    Dj@lken

    va spun acum ALKEN

    ALin
    Kare
    ENergizeaza

    Va multumesc din suflet si speram ca in viitor sa facem treab din ce in ce mai frumoasa.


    In data de 25.02.2012 Va fi alaturi de mine un nou coleg <>
    I-mi cer scuze daca am gresit numele cumva si daca am scris corect.

    Asa cum v-am anuntat pe unii din voi si ma tin de cuvant surprizele deja vin usor usor si vor mai fi surprize.

    In momentul de fata Club Silver aduce in premiera pe MC Valinio in data de 13.02.2012 si speram intr-o colaborare cu el pe aceasta cale.

    In curad voi incerca sa il aduc alaturi de mine pe un dejay care in momentul de fata mixeaza la

    Radio 21. Dj.Marc.Rayen.

    Si va ma fi surprize si mai placute:

    Caut pe aceasta cale colaboratori pentru a forma un grup de dansatori si dansatoare care se ofera voluntar sa i-si arate talentul si sa se faca cunoscuti prin intermediul clubului nostru.

    Cei interesati ii astept sa ma contacteze la tel 0748324306 sau pe id-ul bericsas@yahoo.com


    va multumesc si va invit sa ascultati ultimul meu set Power Mix Feb 2012

    RăspundețiȘtergere