21 Ani Power Party cu DjAlken & AlexCrazyRocker

Salutare dragi cititori.S-a intamplat ca sa imi aduc si eu aminte ca acum 21 de ani,fix pe 16 Feb sa se nasca "proprietarul" blogului.Deja la 21 de ani parca piere cheful de "tambalau" acasa nu torturi si nu stiu ce,insa nu putea ramane treaba chiar asa aiurea asa ca am chemat prietenii mai apropiati la un pahar de ceva in mijloc de weekend.


Din nefericire prezenta la "tambalau" a lasat de dorit,deoarece prezenta nu a fost onorata de persoanele la care m-as fi asteptat sa vina,insa au avut grija restul sa completeze lipsa.Astfel ca pregatirile pentru party au fost in toi.In principal am dorit montarea luminitelor mele magice!
Cei care au strigat prezent la distractie au fost DjAlken pe care l-ati cunoscut dintr-un articol precedent,Roby,Cipy,Domnul Suciu Radu,Cosmin,Berila si Ioana!



In cele ce urmeaza voi prezenta o desfasurare a evenimentului din seara respectiva alaturi de cei prezenti.

Se prefigureaza de la inceputul REV-ului 2012 o prietenie simpla care pare sa dureze si sa evolueze tot mai mult intre 4 prieteni care au defapt 2 lucruri in comun...1-nevoia de a se simti bine si al 2-ea fiind....liceul Goga.
Acestia sunt Cipy (stanga pozei de sus) si prietenul sau de nedespartit Roby (dreapta).
Pe Roby e de ajuns sa il intrebati daca ploua afara si o sa raspunda "da,bate vantul".
Prietenia pare de pus in rama,ceea ce au si realizat cei 2 sub forma unei rame foto reprezantand evenimente la care au luat parte fiecare din noi 3! 


Alaturi de noi mai apare un Mister Muscolo sus in varful pozei.Este vorba de Domnul Suciu,care era la randul sau sarbatorit al zilei sale de nastere! Asadar La Multi Ani si sa traim bineee,adica ma rog,sa fim sanatosi si sa ne chefuim cat putem de bine!






Dj.Alken


Cum sa nu fie prezent bunul meu prieten Dj.Alken la asa un eveniment in stil "tambalau party" dupa cum afirma in cadrul unui eveniment sustinut in Club Silver.Nici nu incapea discutia,era neaparata nevoie de el la petrecere altfel muzica nu putea fi digerata asa cum trebuia.


Si unde e cel mai bun loc pentru un Dj decat la butoane!Normal,pentru un Dj nu e suficient un calculator,pentru calitate,are nevoie de doua.Priceperea conteaza,ceea ce lui Dj.Alken nu ii lipseste deloc.
Se simte bine lumea?
Cum sa nu dupa cum se vede in poza de mai jos in care si Dj-ul se simte bine in seturile organizate de el,si desigur un fragment de mine in spatele sau si Roby bucurandu-se in toate colturile incaperii.












Din nou distractia a continuat la nivel inalt,chiar daca asta inseamna sa te urci pe altul sa fi la inaltime cu volumul melodiilor.Atmosfera devenea incinsa,nu neaparat din cauza focului din semineu de la inceputul articolului,ci mai degraba din energia pe care o aveau toti,drept urmare "jos textila".






Un alt participant la distractie a fost Cosmin,prieten cu Roby,Cipy si Suciu si mai mult decat aceasta,coleg de suferinta cu cei doi in aceeasi unitate milita...de invatamant.
Insa Cosmin avea o mare framantare pe suflet si mai ales in sange.
Marea lui problema o consta in faptul ca lua antibiotice,si cred ca niciodata nu au fost antibioticele mai injurate decat in seara respectiva.
Chiar daca "un pahar de vin e sanatate curata",uneori mai merge si cate un antibiotic.
O prezenta surprinzatoare la petrecere a fost Ioana.Bine cunoscuta tot din acelasi Goga,a aparut la mine ceea ce m-a bucurat.Fascinatia ei a fost asupra slapilor mei care sa spunem ca daca vrei sa iti bagi **** in ceva,te incalti intai cu slapii si mergi inainte!
















In continuare si-a facut aparitia bunul meu prieten iubitor de nebunie si cu un nume predestinat Berilă! Sau desigur,un nume mai cizelat pentru el,Berescu.O legatura aparte cu sucul natural de hamei?Probabil.Acesta este un secret pe care nu il vom afla niciodata....poate in urma unui interviu aflam tainele acestei porecle de Berilă.


Ne gandeam ce ar mai merge dupa ce lucrurile s-au asezat la locul lor,in stomacul fiecaruia....parca ar merge un pokeraş.
De ce nu.Rapid cateva jetoane de remi pe post de "bani".Fiecare baga una,inca 3,inca 4,check,fold....si rasare cate o chinta pe ici pe colo.Alexul vostru avand un singur jeton se gandeste ce sa faca.Se risca,ALL IN :)) si ce se intampla?....pierde si el o tura ca doar...asta e viata.Suciu sfideaza oponentii cu un ALL IN fara macar sa se uite la carti,merge ce merge dar i se taie si lui macaroana.Roby ajunge in extaz,strange piese de remi ca niciodata.Berila se uita sfidator la fiecare si fara sa dea semne de ceva arunca si el cu "banii" in stanga si dreapta.Pac pac,treaba merge.


In timpul acesta,totul se desfasoara sub atenta supravechere a lui Dj Alken care isi face treaba cum trebuie,si da ordinul specific "nimeni nu pleaca nedansat".


Multumesc tuturor celor prezenti la distractie si sper sa mai facem un "Tambalau Power Party cu Dj.Alken" cat mai curand.Si sa fim sanatosi cu totii. La Multi Ani Alex!!! La Multi Ani Suciu!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu