Ce nu poti avea!

Ca intotdeauna ne trezim in fata faptului de a-ti dori ceva sau pe cineva pe care nu il poti avea.Se intampla de o gramada de ori sa te zgarii pe ochi cand ai pe cineva langa tine si te trezesti ca esti prea aiurut/a ca sa sti sa tii langa tine ce ai,iar daca pleaca si e cu altcineva te roade invidia de nu mai poti.Il/o vrei neaparat,chiar daca tu crezi ca de data asta stii ce si cum sa faci.Eh pe naiba.Daca ai fost prost odata,cine crezi tu ca se mai intoarce.Pentru el/ea,prost ai fost,prost ramai.Nu se schimba nimeni asa repede din punctul asta de vedere.
La fete e cea mai mare invidie pe care am vazut-o vreodata.
Ma uit si pe strada la fetzele unora care in loc sa se uite dupa baieti ma trezesc ca se uita dupa alte tipe si le aud murmurand "ui si la aia ce nush ce are".Sunt culmea.Dar un baiat nu am vazut sa faca asa.
Daca esti baiat si esti singur,situatia devine penibila.Nu te baga nimeni in seama,iar daca te bagi in seama dai doar de impresii si figuri.Cea mai buna chestie este sa ai pe cineva.Dar e aiurea pentru ca atunci cand esti singur nu vine nimeni si cand ai pe cineva vin toate."Pai unde mama voastra ati fost cand eram singur!!!!"
La urma urmei totul e legat de invidia fetelor.Toate isi doresc sa aiba ceea ce nu pot avea.Adica pe tine care esti in bratele alteia.O sa se bage mereu cate cineva sa iti strice relatia si sa iti fie pusa iubirea la incercare.Tu trebuie mereu sa fii dur,cu capul pe umeri si cu sange in oo si sa spui "mars in mortii mati de aici ce vrei si tu".Penibil!Nu e nimeni in stare sa aprecieze ce are decat dupa ce pierde.Si atunci replica potrivit careia "cum ma tii asa ma ai" capata sens.Sau nu...Bafta!

Un comentariu:

  1. :)) Intr-adevar. Acum cateva zile vorbeau doua, la un seminar, de curul pleostit al uneia. Tipa aia de care vorbeau era draguta, si cel putin mie- nu mi se parea ca are un fund condamnabil.
    E si cu astea un mister...

    RăspundețiȘtergere