Inchide Ochii!

Salutare dragi prieteni!
Simt nevoia sa ma adresez tie.Nu stiu cat de bine iti merge tie in fiecare zi si cati nervi poti aduna in mintea ta ca sa treci de la o situatie la alta.Apar mereu probleme,te gandesti la ele si nu sti ce naiba sa faci ca sa iti mai treaca si sa fi si tu cum erai odata cu zambetul pe buze.
Slutia ca sa treaca...nu o am.Nimeni nu o are si nu cred ca o va avea.Solutia problemelor tine de fiecare persoana in parte,tine de fiecare tip de personalitate,fiecare o rezolva intr-un mod diferit.
Pentru inceput nu trebuie decat sa iti gasesti putin timp pentru tine,in care trebuie sa faci un lucru simplu: te pui in pat o ora.Nu e nevoie de mai mult timp,altfel te molesesti mai tare.Suficient timp cat sa ai energie pentru mai departe ca problemele nu te lasa in pace niciodata.
Nu e nevoie neaparat sa dormi.E perfect si daca dai drumul la muzica,si te pui in pat si stai cu ochii inchisi.
Deschizi ochii si o iei de la capat.Treaba cu patul te ajuta sa iti si pui gandurile in ordine.Dar repet,nu fi un lenes care se plange ca are nevoie de ordine in ganduri si toata ziua stai in pat si lenevesti si cand te trezesti esti mai obosit ca atunci cand te-ai pus.
Stai linistit ca ceea ce ai tu poate nu sunt probleme asa mari.Depinde cine ti le vede.Daca ai ocazia sa intalnesti un om al strazii,dejeaba ii spui tu ca prietenul tau e suparat pe tine,ca pentru el asta nu inseamna nimic.Altii au probleme mult mai mari.
Dar pentru linistea ta si pentru calmul tau incearca varianta de mai sus.Nu te costa nimic,adica e moca.Te costa doar timp.
Stiu ca timpul e pretios,depinde cul il folosesti.Il folosesti pentru a face ceva util pentru tine sau pentru altii,sau faci orice altceva numai ce trebuie nu.
Lumea apreciaza absolut tot ce este moca,doar sti asta!Tot ce e moca e un Must Have It.


Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu