Teoria BMW-ului pentru saraci!

Salutare! Azi am auzit o treaba foarte tare care nu m-a lasat sa ma concentrez asupra adeziunii fluidelor pe suprafata unui solid.Tare nu?:)) Deci era un lucru serios care sa imi distraga atentia de la asa ceva.
Treaba e simpla,un profesor caruia ii cam fuge mintea la multe treburi,destept de felul lui firma: "Ehh,BMWurile sunt pentru oameni saraci,MERCEDES e pentru bogati".Asta a sunat ca un maxim asa ca trebuia sa existe unul care  sa nu aiba ce face si sa se gandeasca daca e adevarat sau nu.
Arunc un ochi pe geam in parcare si vad: BMW uri care sunt ale studentilor,si MERCEDES care sunt ale profilor.Hmm,prima confirmare.


E adevarat si ca aud peste tot la baieti care sunt hiperobsedati de masini in ultimul hal "Ua vreau sa imi iau BMW" Tot BMW in sus si in jos printre tineri.Ma uit pe la preturi pe net: 1500E-2500E pentru un 318.E drept ca se gasesc de prin 1995,deci destul de vechi,dar ce nu face tanarul ca sa aiba macar sigla de BMW pe masina.Mai si merge cu masina "la blana"! (aici ma refer la masinile vechi,cele noi,imi dau seama ca nu oricine si le permite la preturi de 10.000E)


Cat despre mercedes,nu am vazut un singur tanar care sa spuna sau sa vad ca are mercedes,deci cred ca intr-adevar e pentru oameni mai cu simt al luxului,pentru oameni mai seriosi.Nu am prea auzit nici lume care sa asocieze mersul in blana cu mercedesul.

Eu ce masina am? Nu va zic...de oameni simplii,foarte simplii.

Asadar,pentru ca tot se apropie bacul pentru cei mici,sa amintesc "conchidem prin a afirma faptul ca..."...ma gandesc ca avea dreptate proful cu afirmatia lui,paote pentru ca toti cei cu bani asa si asa isi iau BMW considerand ca e masina de durut in 14şpe iar cei bogati nu se complica cu BMW si isi iau mercedes. 
Mai era si chestia "Orice masina vrea sa fie un.....?" (era audi)
Ceva pareri? Eu personal nu prea sunt cu masinile.Vreau masina care sa consume putin,sa ma duca si sa ma aduca si doamne ajuta!
Toate cele bune!



3 comentarii:

  1. sunt ana
    Nu stiu ce prof super inteligent ai tu la facultate,da asa ceva putea sa spuna doar un boschetar din ulbs care probabil nusi permite un bmw si are o tentativa care el ii zice masina adica dacie 1310 sau matiz.Eu am bmw M6 si noile masini hibrid i8 la care se lucreaza acum sunt cele mai ecologice masini hibrid.Asa ca nu zi ca bmw este de cacat si ca mercedesul e mai bun,pentru ca cei 3 mari producatori de masini pentru pentru publicul larg sunt bmw,mercedes,si audi.Mai punel pe profu ala ar tau sa faca un doctorat sau sa se lase de predat

    RăspundețiȘtergere
  2. profu ala de care vorbesti tu e un boschetar,care nu face comparartie inte bmw si dacie sau matiz ce are el .un bmw,audi sau mercedes sunt masini care la mana la doua si pot permite in varianta de lux pana si un profesor,dar el face pe duru si pe la spate ravneste la cei cu bmv care ii sunt studenti,....poate la fel ca tine,sau nu tiar placea un bmw cu piele pe dianuntru,asa ca saraci cu duhul sunt cei ce considera asta...respect ioana de la gara mica

    RăspundețiȘtergere
  3. durilor,nu ma luati pe mine la rost pentru afirmatiile unora.Ala asa a zis si eu asa v-am zis ce a zis nenea.Va dati si voi seama ca era ceva cam aiurea si ca merita dezbatuta tema.Sper ca vedeti si ce scrie "Eu personal nu prea sunt cu masinile.Vreau masina care sa consume putin,sa ma duca si sa ma aduca si doamne ajuta!".Sanatate!

    RăspundețiȘtergere